Τοκετός


Τοκετός

Ένα όμορφο ταξίδι ζωής ξεκινά, η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Ο ιατρός και το νοσηλευτικό-μαιευτικό προσωπικό είναι στη διάθεση σας κάθε στιγμή με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Το έμπειρο προσωπικό που αποτελείται από τον ιατρό και τις μαίες είναι γνωστό για τις γνώσεις, τη φιλική του εξατομικευμένη προσέγγιση που καλύπτει τις φυσικές και ψυχολογικές ανάγκες κάθε γυναίκας και την ιδιαίτερη φροντίδα που προσφέρει στην γυναίκα και στο νεογνό.

Το ζεστό περιβάλλον δεν θυμίζει καθόλου νοσοκομειακό χώρο, είναι ειδικά διακοσμημένο και προσφέρει άνεση, ασφάλεια κατά την διάρκεια του τοκετού με διάφορες ασκήσεις για την εξελίξει του φυσιολογικού τοκετού, όπως μασάς στην πλάτη για την μυϊκή χαλάρωση, χαλαρωτικό ντουζ, για να μειώσει την ευαισθησία στον πόνο κ.α.

Η χειρουργική επέμβαση καισαρικής τομής γίνεται είτε προγραμματισμένα σε κυήσεις όπου είναι γνωστό από πριν ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι αδύνατος ή επικίνδυνος, είτε σε επείγουσα βάση όταν υπάρχουν ενδείξεις δυσφορίας του εμβρύου ή κίνδυνος για τη μητέρα.

toketos

Είτε σε φυσιολογικό τοκετό, είτε σε επέμβαση καισαρικής τομής το έμπειρο προσωπικό της κλινικής μας είναι στο πλάι τόσο της γυναίκας όσο και του συντρόφου, για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, γεμάτη με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή στη Γυναικολογική Κλινική μας, όλο το προσωπικό, βρίσκεται στη διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τους χρειαστείτε.