Γιατρός


Μαιευτήρας – Γυναικολόγος – Δρ. Γεώργιος Μίτας

Δρ. Γεώργιος Μίτας – Μέλος Βασιλικού Κολλεγίου Γυναικολόγων Αγγλίας Ο Δρ. Γεώργιος Μίτας (MBChB, MRCOG) είναι Ειδικός Γυναικολόγος και μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Αγγλίας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Manchester (Αγγλίας) το 1983-1988. Μετέπειτα ειδικέυτηκε στη Γυναικολογία σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας όπου και εγγράφηκε ως μέλος στη Βασιλική Ακαδημία Γυναικολόγων Αγγλίας. Ακολούθως εξειδικέυτηκε στο τομέα της Υπογονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης καθώς επίσης και στη σύγχρονη γυναικολογική χειρουργική – Laser. Μετά από δεκάχρονη εργασία σε Πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας , όπου εργάσθηκε εώς Ανώτατος Επιμελητής, άρχισε εργασία στην Κύπρο το 1998.Στην Κύπρο είναι ένας από τους πρωτοπόρους ιατρούς στους τομείς της σύγχρονης γυναικολογικής χειρουργικής – Laser και της εξωσωματικής γονιμοποιήσης .

Το ινστιτούτο μας είναι μοναδικό στον τομέα της Γυναικολογικής Ιατρικής και προσφέρει τις πιο σύγχρονες γυναικολογικές θεραπείες. Η Ιατρικη που προσφέρεται είναι η ίδια που εξασκείται σε Αγγλικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία και βασίζεται στις εισηγήσεις της βασιλικής Ακαδημίας Γυναικολόγων και του Οργανισμού Υπογονιμότητας Αγγλίας. Πρωτοπορούμε στον τομέας της υπογονιμότητας -εξωσωματικής γονιμοποίσης και της σύγχρονης γυναικολογικής χειρουργικής Laser. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κάθε γυναίκα να νιώθει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και αισιοδοξία. Οι σύγχρονες θεραπείες που προσφέρουμε οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή.Η πρωτότυπη και μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το Κέντρο μας δεν παρομοιάζει καθόλου με οποιοδήποτε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Η φιλοσοφία της Ιατρικής μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εξατομικευμένη ποσέγγιση που καλύπτει τις φυσικές και ψυχολογικές ανάγκες κάθε γυναίκας.Η Αδειούχα κλινική μας βρίσκεται σε ανεξάρτητο κτήριο (1000τμ.) στο κέντρο της Λεμεσού.Το ζεστό περιβάλλον δεν θυμίζει καθόλου νοσοκομειακό χώρο. Είναι ειδικά διακοσμημένο και προσφέρει άνεση. Στο ισόγειο της κλινικής είναι ο χώρος υποδοχής, τα γραφεία και τα εξεταστήρια.Ο 1ος όροφος προσφέρει 7 πολυτελές μονόκλινα δωμάτια και 3 σουίτες για πλήρη άνεση και ασφάλεια στη γυναίκα.Τα χειρουργεία και εργαστήρια εξωσωματικής γονιμοποιήσης είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. Προσφέρουμε ιατρικές θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας όπως Λαπαροσκοπική χειρουργική – Λέιζερ. Η Κλινική στελεγχώνεται από 12 νοσοκόμες και είναι ανοικτή 24 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό μας είναι γνωστό για τη φιλική του προσέγγιση και την ιδιαίτερη φροντίδα που προσφέρει στην γυναίκα.

dr. midas