Γυναικολογία


Γυναικολογία

Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον με πρωταρχικό μας στόχο τις ανάγκες της γυναίκας. Tο ινστιτούτο μας είναι μοναδικό στον τομέα της Γυναικολογικής Ιατρικής και προσφέρει τις πιο σύγχρονες γυναικολογικές θεραπείες, όπως Λαπαροσκοπική χειρουργική – Λέιζερ, που οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον με γνώμονα την γυναίκα και τις σύγχρονες ανάγκες της, προσφέροντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Τα χειρουργεία και εργαστήρια εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα προσφέρουμε τις πιο κάτω γυναικολογικές υπηρεσίες:

Τεστ Παπανικολάου. Ανιχνεύει εκείνες τις αλλοιώσεις του τραχήλου της μήτρας που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του τραχήλου. Οι προκαρκινικές αλλοιώσεις είναι διαφόρων βαθμών που χαρακτηριστικά ονομάζονται ως CINI (ένα), CINII (δύο) και CINIII (τρία), όπουCIN=CervicalIntraepithelialNeoplasia. Το τεστ Παπανικολάου αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ετησίου ελέγχου σε κάθε γυναίκα.

Κοιλιακό και διακολπικό υπερηχογράφημα. Πρέπει να γίνεται μία φόρα τουλάχιστον το χρόνο στα πλαίσια του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη γυναικολογική εξέταση. Με τον γυναικολογικό υπέρηχο ο γυναικολόγος είναι σε θέση να δει το μέγεθος, τη σύσταση και τη μορφολογία των έσω γεννητικών οργάνων της γυναίκας, δηλαδή της μήτρας και των ωοθηκών. Επιπλέον μπορεί να ελεγχθεί το ενδομήτριο για την παρουσία πολυπόδων. Η εξέταση μπορεί να συμπληρωθεί με έγχρωμο Doppler στο ενδομήτριο, το μυομήτριο ή τις ωοθήκες.

3D Διακολπικό Υπερηχογράφημα και Υδρο-υπερηχογραφημα. Οι εξετάσεις αυτές διενεργούνται για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών σε πιο σύνθετα ή πολύπλοκα περιστατικά.

 

Σύγχρονη γυναικολογική χειρουργική-Λέιζερ. Γνωστή ως Λαπαροσκοπική Χειρουργική, το κέντρο μας πρωτοπορεί σε αυτό τον τομέα. Παθήσεις που θεραπεύονται με αυτή τη μέθοδο: ινομυώματα, κύστες ωοθηκών, αιμορραγίες περιόδου, υπογονιμότητα.

gynecology

Υπογονιμότητα-εξωσωματική γονιμοποίηση. Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες διαγνώσεις και θεραπευτικές μεθόδους για αντιμετώπιση της αντρικής και γυναικίας υπογονιμότητας όπως:

    1. Τοποθέτηση σπέρματος, εξωσωματική γονιμοποίηση, μικρογονιμοποίηση, παγοποίηση εμβρύων, προεμφυτευτική διάγνωση, για ανωμαλίες των εμβρύων.

 

Τα υψηλά μας αποτελέσματα οφείλουνται στην υψηλή εκπαίδευση, μακρόχρονη εμπειρία, ατομική προσέγγιση αλλά και στην καθημερινή παρουσία όχι μόνο γυναικολόγου αλλά και εμβρυολόγου.